Welkom op onze website.
De stichting Ten toon aan de Leye zet zich in om kunstenaars in de gemeente Haaren in de gelegenheid te brengen hun werk ten toon te stellen. Dit gebeurt een keer per jaar, meestal in september of oktober in de Hervormde Kerk in Helvoirt.
Het is de bedoeling dat deelnemers die willen exposeren woonachtig zijn in onze gemeente Haaren en het primaire doel is het toegankelijk maken van kunstactiviteiten en resultaten voor een breed publiek. Het bestuur van Ten toon aan de Leye selecteert elke jaar een kandidaat of meerdere deelnemers om hun werk te exposeren en hiermee wat bekendheid te geven aan hun ambitie zonder dat er een handelskenmerk aan verbonden is.

Het is dus geen verkoop-tentoonstelling.

De exposities worden ieder jaar officieel geopend en duren twee weken waarbij de kerk elke dag geopend is voor bezoekers. Tijdens de exposities zijn er suppoosten die extra uitleg kunnen geven en ligt er een gastenboek om uw naam in te zetten.

We hopen u te mogen verwelkomen op onze eerstvolgende expositie van zaterdag 21 september tot en met zondag 6 oktober 2013. De Hervormde Kerk in Helvoirt is dan dagelijks geopend van 13.00 tot 17.00u