Bestuur
Margot Kemps-Oomen, is naast haar dagelijks werk in en om het paardenbedrijf van haar man zoveel mogelijk bezig met beeldhouwen. Zowel steen als brons geven haar de mogelijkheid uitdrukking te geven aan wat haar zoal bezig houdt. In 2000 heeft zij zelf geŽxposeerd bij de stichting, ze was daar zo enthousiast over dat ze, toen het toenmalige bestuur haar vroeg , niet lang na hoefde te denken en zodoende sinds 2004 de stichting versterkt als bestuurslid.
Brecht Gerritse, is creatief en technisch ontwerper van mediaproducties en denkt dat werken met en voor mensen de enige manier is om zelf dingen te kunnen brengen die zinvol zijn. Drempels verlagen om kunst toegankelijk te maken voor een breed publiek is het doel. Sinds 2005 is hij betrokken bij de stichting als voorzitter en draagt zorg voor de PR van de organisatie. Binnen de stichting Ten toon aan de Leye ziet hij mogelijkheden om beeldend talent van mensen onder de aandacht te brengen.
Kees Fennis is sinds 1995 als penningmeester verbonden aan de stichting, toen nog Gemeentelijke Tentoonstellingscommissie geheten. In het dagelijks leven is hij actief als docent wiskunde waarbij weinig sprake is van actieve kunstbeoefening - of het moest de schoonheid van zuivere geometrische figuren zijn. Het organiseren van een expositie ziet hij als een jaarlijks terugkerende uitdaging, maar ook als een klus die alleen met hulp van veel andere vrijwilligers tot stand gebracht kan worden. En elk jaar weer blijken er ergens in de vier dorpen onvermoede maar kunstzinnige talenten te huizen. Voorwaar: een heerlijk vooruitzicht!